Popular Posts

6/24/2009

Special Thanks For Lionteen

Bismillah Walhamdulillah

T
erima kasih.. buat empunya blog lionteen di atas anugerah yang very cute dan sangat menarik...saya amat gembira dan menghargainya..44


ni lah award tuh..



kalau anda semua jeles ngan kembara dapat award ni..anda pergi la kat blog singa lion ni dan jadik follower...mesti dapat anugerah jugak..ngee~46

oklah...sekadar ucapan terima kasih dan penghargaan kepada lionteen...
wslm

post signature

10 comments:

  1. hehe...lawa ek..jeles lar tuh...hik3...:))

    ReplyDelete
  2. Agaknya, bulan Jun bulan menerima award. Tahniah...

    ReplyDelete
  3. wah..
    welcome kamu..

    n thx jgk cz sudi amik awrd lionteen ni..

    ReplyDelete
  4. --> lionteen

    hehe...welcome jugak..dtglah sini slalu yer..:s

    ReplyDelete
  5. --> zara
    entahlah...ye kot..zara dapat banyak award ker?kongsi2 la sikit..ngee~..

    thanks a lot <--

    ReplyDelete
  6. memang cool award tu hi3
    sebb aku pun dpt
    hahaahah

    ReplyDelete
  7. --> kotak hati...
    dapat gak yer?tahniahla..hehe...bertuahnyer orang yang dapat award cool ni kan?ngee(termasukla saye:x)

    ReplyDelete
  8. amek award kt URL ney!

    http://biskutsarkas.blogspot.com/2009/06/ku-nak-merapu-sekejap-p.html

    hehehe... :)

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget