Popular Posts

11/08/2010

PErHaTiAn PeNTiNg BuaT pARa FaCEBookER

PERHATIAN PENTING BUAT PARA FACEBOOKER !!! Fanpage Facebook “I’m Proud To Be A Muslim” menghina Islam.Jadi, kepada sesiapa yang telah 'LIKE' fanpage ni sila 'UNLIKE'. Fan Page ini dibuat oleh musuh Islam dan banyak gambar-gambar lucah.

Musuh-musuh Islam sering mencari peluang untuk menjatuhkan Islam.Apakah kalian tiada perasaan bertanggungjawab?sumber asal : zhuliana's blog
post signature

4 comments:

 1. =_= mereka takkan pernah berhenti dari buat macam ni kat Islam.. huhu

  ReplyDelete
 2. Assalamua'laikum dan salam jihadian!,
  ana fikir, klu kita sekadar terus komen masih x cukup.Apa yg pentg, kita perlu fikir utk masa hadapan demi generasi ISLAM akn dtg...Penghina islam akan terus menerus dgn agenda mrk mghina umat Islam.Yang paling pntg, sama2 kita semua kukuhkn ibadah dan amalan kita, tingkatkn mndalami Islam dan ilmu-ilmu teknology yg dikuasai mrk,jga apa yg pling dekat ialah jihadun Nafs,,,insyaALLAH, sama2 kita berdoa pd ALLAH agr diberi ketetapan Iman dan mata hati.Dgn itu, insyaALLAH,ana yakin..ALLAH akn memberi petunjuk kpd hamba2Nya yg beriman dgn timbulnya perasaan akan helah dn tipu daya mrk..amin ya ALLAH, ya Rahman ,ya Rahim!.
  wallahua'alm..maaf,sekiranya trsalah bicara, hanyalah sekadar luahan hati dan pndapat dr hamba ALLAH yg hina..

  ReplyDelete
 3. astaghfirullah al'azim...laknatlah mereka jika tidak b'tobat!

  ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget