Popular Posts

5/24/2009

Awat nih???!!!


Arrggghhh!!!tensen...huhuputuscinte


aduss..kenapa jadi cmni??tension
dah dua tiga posting buat..tapi kat blog kawan2 still xberubah post yang terdahulu...nerd
cbe kawan2 tgok gambar kat bawah ni..ni kat blog isteri saya...still tertulis mengenai posting 6 hari yang lepas..fikir



ni dah masuk kali kedua kes camni terjadi pada kembara...yang dulu sekejap je..tapi yang ini dah masuk 2,3 posting dibuat..tapi still jadi cmni gak....sape ade idea???adacall

mood: tensen+boring+geram+etc

post signature

11 comments:

  1. Salam...

    Apa yg terjadi pada KEMBARA, sejibik seperti yg jadi pada MaMa 2/3 hari lepas.. mmg TENSION!!

    Last sekali MaMa copy semua isi POSTING yg sengal tu, pastu pastekan ke POSTING baru!! baru ok..

    Cuba lah.. mana tau BERKESAN!!!

    ReplyDelete
  2. salam.....masalah pada free domain .via.my tu..
    kalau kawan kita xtukar ke domain tu, masih gunakan .blogspot maka diorang xdapat la update.

    ReplyDelete
  3. to AlmansuQie

    x jugak sbnrnye,
    rss synchronization dari blogspot ke via.my berbeza mengikut blog,
    ade yg cpt ade yg lmbat,

    1. mmg punca via.my
    2. x perlu pun tuka rss feed dari blogspot ke via.my
    3. blogspot mmg ade beberapa bugs yg agak memeningkan
    4. bersabar itu lebih baik insyaAllah =)

    ReplyDelete
  4. ni xberkait dengan rss jack.. ana lebih fokus pada blog list widget. yg ni je bermasalah. die xkan berfungsi selagi link pemilik x ditukar ke via.my.
    klu link2 selain blog list ni xjadi masalah.. :D

    ReplyDelete
  5. --> almansuqie

    betul kate jackster tu..sebab klu nak kate yang kawan2 yang tak tukar .via tu xleh updated blog kiter,ana dah ubah yang zaujah ana punyer..tapi still sama jugak...


    -->mama

    huhu..klu cmtu...matila saya mama...:@


    --> jackster..

    nampak gayenye..mcam tu lah..sabar tu terlebih baik,,ngee...:(

    ReplyDelete
  6. almansuqie, bloglist widget tu kan gune rss feed =)

    ReplyDelete
  7. nak kata rss via blog list sebenornye.. :)

    ReplyDelete
  8. ayoyoyo...
    nampak gaye kembara kena mendalami lagi pasal dunia cyber ni..xpalah..buat2 faham ajeler..huhu:)) :D

    ReplyDelete
  9. to almansuqie, hehe btol2 :D


    to kembara, ala dunia cyber ni bosan :)

    ReplyDelete
  10. Err....Tie pulak ada problem nak bukak blog ni.

    Bila klik kat address tu, terus keluar page error... tapi bila Tie copypaste tapi buang www tu barulah keluar blog ni, napa ek?? :?

    ReplyDelete
  11. --> kayteeze
    huhu..kesian Tie..maybe ni kelemahan domain free...dan saya telah tersilap menambah www kat adress blog saya...mulanya saya tak perasan,tapi bila sifu jackster yang tegur,barulah saya perasan..maaf ye Tie atas kesulitan..huhu:@

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget