Popular Posts

4/29/2009

SUka Suki MAma SII..Ariey(HAPDATE!!!)

Bismillah walhamdulillah..
ari ni xde mende yang nak diceritakan..cuma sejak akhir2 ini kembara mendapat beberapa anugerah daripada rakan2 blogger yang baru dikenali.sememangnya sekarang memang rancak para blogger memberikan anugerah kepada follower2 mereka bagi meningkatkan lagi trafik mereka...


post ini adalah update dari post sebelum ini kerana kembara dapat satu anugerah lagi..tgok kat bawah tuh..hehe..



ini adalah anugerah pertama yang diperolehi kembara..anugerah ini datangnya daripada mamaqaypo..entahla nama sebenarnya ape..tapi xpelah...janji dapay anugerah...ahakz..
sape2 nak anugerah..jadiklah follower mamaqaypo ni yerk..hehehe
layari: http://zimilekedah.blogspot.com.














Dan ini adalah anugerah kedua yang kembara perolehi..juga dari blogger baru diterokai..
layari sukasuki hidopku















Haaa...ini award yang terbaru kembara dapat..terima kasih buat SII(Sederhana Itu Indah)...lawa award die ni..hehe..baru je jadik follower die..xsangka lak dah dapat award..tenkiu2..hik3..













oklah..dah habis award yang kembara dapat...kepada semua penganjur yang bagia award..terima kasih banyak2..semoga kita dapat jalinkan ukhuwah bersama dan menyebarkan dakwah Islamiyah..amin...




Ahah!!!..alhamdulillah..dapat lagi award...terima kasih buat eriey.semoga ukhuwwah kita akan berputik dan berkekalan hingga ke akhir hayat..insyaAllah...
post signature

Photobucket
NGEEEE......:)

4 comments:

  1. Trima Kasih sudi gak TEMPEK kat Entry Kembara.. siap PROMOTE lagi!!

    Semoga ikatan PERSAHABATAN akan terus BERKEKALAN!!

    ReplyDelete
  2. ecewah....wacaaa!!! aku mendengkikan diriku!

    ReplyDelete
  3. to mamaqaypo..
    same2 mama..hehe..beselah,kite kena bagi kredit kat org yg menghargai kiter..hik3..
    tQ skali lagi bagi award

    ReplyDelete
  4. to bro_mie
    haippp..hiaahhh..jgn jeles..kwah3..

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget