Popular Posts

4/29/2009

AwArd tuk Semua Follower n pengunjung Bertuah!!!

Bismillah Walhamdulillah...

kali ini kembara plak nak bagi penghargaan kepada semua mereka yang terserempak dengan blog kembara dan especially award ini buat semua FOLLOWER kembara..so,kepada mereka yang menjadi follower kembara,jangan segan silu ambil anugerah yang tidak seberapa ini..

award ini adalah atas sokongan dan semangat isteri kembara,so,kembara buatlah award ni kepada semua..hehe..ok...terima kasih semua yang memberi sokongan kepada kembara..semoga Allah rahmati kalian..






p/s :Sila copy&paste kod di atas ke dalam blog antum sekalian
terima kasih...luv u all

Opss..sebelum kembara terlupa,sape yang dah ambil award,post komen dibawah ini ye..hehe..TQ

post signature


3636363636363636363636

9 comments:

  1. orang yg pertama mari hambik

    ReplyDelete
  2. kita nak amek gak.. sebab amy dh jadi follower kembara.. haha.. tak malu tol...

    ReplyDelete
  3. Aku blum bleh ambik... hik hik

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, dah ambik. Syukran akhi:)

    ReplyDelete
  5. Sudah ambil award.. Terima kasih.. Gambar wife xde skali? :) hehehehe

    ReplyDelete
  6. to semua yang dah amik award..
    terima kasih kerana sudi amik award..
    kepada yang belum amik lagi..lekas2 amik ye..hehe..

    ReplyDelete
  7. TQ sbb sudi bg Aku award ini yer..aku amat menghargainya hehe

    ReplyDelete
  8. aku pengujung baru kat sini.tahniah kerana telah keluarkan award.semoga terus berkongsi ilmu...insyaallah,pas nie akan dtg lagi.Teruskan la dgn ikhlas berkongsi info islam pada pelawat ye..salam ukhwah..

    ReplyDelete
  9. tuan, rasa macam dpt award "Anugerah Bintang Popular" pulak. rsnya blm terlewat utk terima award nie.TQ

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget