Popular Posts

9/11/2009

Kad Rayer dah??...hehe

S
ungguh cepat masa yang berlalu..sedar tak sedar dah masuk fasa yang ke tiga ramadhan..banyak lagi amalan yang belum ditingkatkan ni...Ya Allah...lemahnya iman didadaku...kalau dimuhasabah balik amalan yang telah dilakukan..pendek kate orang "Balik Awal laa".....huhu

orang kata...barang yang lepas jangan dikenang...tapi dalam beberapa perkara..barang yang lepas mesti dikenang..contohnya muhasabah amalan..kita kena mengenang dan meninjau balik amalan yang telah dilakukan di masa yang lalu agar kita dapat mengubahnya kepada yang terlebih baik..



Seperti entri kak maiyah mengenai kematian suaminya di bulan ramadhan yang lalu amat menyedihkan dan memilukan hatiku...tapi itulah taqdir dan perjalanan yang Allah telah tentukan...kita sebagai hamba haruslah tabah dan redha dengan segala ketentuanNYA...dan semoga kak maiyah sabar dan tabah hadapi ujian itu..ameen

seperti tajuk di atas, e-kad raya yang pertama yang saya dapat selama berkecimpung dalam dunia blogger ini adalah datangnya dari kak maiyah....so,sebab itulah intro tadi mengenai kak maiyah..hehe...saya nak ucapkan terima kasih banyak2 buat kak maiyah sebab susah2 je bagi kad raye..hehe,tapi saya amat hargainya...terima kasih ye..pemurah betul kak maiyah ni..:D

inilah e-kad yang cantek tu...

hah..kamu semua jangan jeles ye...kalau tak nak jeles..lawatilah blog kak maiyah ni..insyaAllah klu ade rezeki anda..dapatla kad raye ni...

lastly...thanks a lot buat kak maiyah n semoga terus maju dan sentiasa dibawah jagaan Rabbul Jalil...n "SENYUM SOKMO2 DEH"




post signature



2 comments:

  1. salam.. makasih bik kad, selamat nyambut raya ye :D

    ReplyDelete
  2. salam sobat
    selamat menyambut hari kemenangan ,,

    ada AWARD untuk sobat,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU,sahabat lama diALJUBAIL.S.A,trims.

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget