Popular Posts

8/23/2009

Hutang Tag (2)

F
uhh...selagi tak bayar hutang,selagi tu la rase tak tenang..huhu..xpelah,lagipun boleh berkongsi dengan sahabat2 serba sedikit mengenai diri saya yang tak seberapa ini..hehe,terima kasih kepada empunya blog Syamujahidah kerana telah memberi tag kepada saya,soalan2 yang agak mencabar menguji tahap kesabaran dan kekreatifan di musim pose nih..huhu...baiklah,takyahlah duk celoteh panjang..terus kepada tag yang sudah saya jawab dengan rasa konfius dan ragu2nya..huhu..moga terhibur..:

1. Nama timangan anda?

abang/sayang/habibi -isteri tersayang
abang - adik
syamsul-kakak dan abang serta bonda n ayahanda
syams - kawan2 selain terengganu termasuk kawan arab
meso - member2 sekolah rendah..name ntah hape2 ntah..huhu(kurang suke panggilan nih)grrr...





2. Anda seorang yang?

suke bercakap n berbebel(isk..betul ke?), ceria but..sensitif skit n peka ngan keadaan sekeliling..
kelemahannya saya seorg yg kurang penyabar...lagi2 kalau kepala hotak serabut..


3. Insan yg teristimewa?

Mak,Ayah n Ummi serta Abah
my lovely wife...hehe
saudara semuslim(seakidah)


4. lagu kesukaan?

burdah/qasidah - mane2 artisla..huhu
pondok kecil - Bazli dan aeman
iradat Tuhan _ Ustaz Aqeel Hayy Rawa
busyralana - Mayada
insan terutama - Haddad Alwi
sume nasyid yang slow n boleh memberi manfaat dan mengingatkan kebesaran Allah


5. Makanan Kesukaan anda?
gulai ayam mak masak..fuh..lame xmakan ni..slurrp..(ish..pose2 ni..huhu)


6. Sikap yg membuatkan anda stress?
bile terasa dunia tiada arah..wargh...stress tuh!!..
banyak kerja xsetle....(padan muke,buat sangat keja last minit..waaa)


7. warna kegemaran anda?
Hijau
Maroon
Putih Silver
Biru muda


8. Benda yg mesti ada dlm beg?(beg galas la ye..hehe)

handphone(kdg2 dalam poket seluar)
beg duit(xselesa letak dalam poket seluar,1 lagi utk keselamatan dari kena seluk saku..huhu)
note book
pen/pensil
kunci rumah


9. Kali terakhir anda menangis?
errr....sorry..tak ingatlah...lame dah xturun hujan..kui3..:P

oleh itu,saya dengan berbesar hati nak berbahagikan ketensionan saya kepada sahabat2 yang bertuah dan tersenarai kat bawah ini..sila buat tag ini ye...hehe..mereka yang bertuah dan bernasib baik ialah..jeng3...:

1- Nafizul(tokimammesir)
2- Adysyam(Sederhana itu Indah)
3- MaMaQaYpO
4- mintang Telip2
5- Abang Mie
6- Maiyah
7- Sape2lah yang nak buat...hehe

post signature



2 comments:

  1. salam.. huhu dapat tag lagi.. takpe nanti kita jawab ek

    ReplyDelete
  2. salam...huu..padan muke..ahaks..hah!..jawab jangan tak jawab..ehehehe...:P

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget