Popular Posts

6/16/2009

Blog Maintenence


Assalamualaikum semua...kali ni kembara nak buat posting pendek je...cuma nak maklumkan bahawa dengan ini blog kembara ini akan menjalani baikpulih oleh kerana keberatan blog ini lebih berat dari berat badan kembara..hehe..takdelah,sebenarnya blog kembara ini telah menduduki pemeriksaan di blog saudara al-mansuqie

oleh kerana terkejut dan tidak percaya akan keberatan blog kembara ni,try plak check kat blog adysyam... nampak gayanya memang sah blog kembara berat dan tidak hairanlah pengunjung semakin berkurang..jadi,khulasohnya...kembara perlu maintain kan balik blog ini...harap rakan2 dapat bersabar ye..(perasannye blog ni ramai pengunjung)..24hehe...lagipun memandangkan umur kembara dah genap 22 thn pada 17 jun 2009,jadinya..tak salahla nak upgrade blog jugek... 44 oklah...jumpa lagi...salam kemaafan dan semoga terus ceria...wslm

post signature

2 comments:

  1. --> mamaQayPo

    hehe..workshop syams studios SDN.BHD jer..hehe..berminat nak suruh buat maintenence jugak ker?hehe...:P

    ReplyDelete


1. Berilah Teguran/Komentar Walau Sepatah Kata..
2. Komenlah Dengan Nama dan Blog Sendiri
3. Boleh Guna Kod² Seperti Ini < b >, < i >, < a >

Followers

[:: sembang-sembang ukhuwwah ::]


ShoutMix chat widget